Servis

Servis mobitela i tableta / iPhone servis

Brz i pouzdan servis mobitela i tableta samo je jedna od naših usluga koje to potvrđuju.

sim što ih možete predati na našim prodajnim mjestima, uređaje za servis također možete poslati i poštom na naše adrese.

Naše usluge uključuju:

  • otključavanje (dekodiranje) mobilnih telefona
  • promjenu softwarea
  • promjena baterija
  • zamjena ekrana
  • promjena touch screena
  • promjenu konektora punjenja
  • razne ostale popravke

Cijene servisa ovise o modelu Vašeg mobitela i težini kvara.

Uređaj možete poslati poštom ili kurirskom službom na našu adresu, a kvar dijagnosticiramo u roku 24 sata od primitka. Ukoliko se složite s cijenom, uređaj popravljamo i vraćamo ga pouzećem na Vašu adresu. Pregled uređaja ne naplaćujemo!

Za detaljnije informacije o cijenama obratite se jednom od naših servisa sa više informacija o kvaru Vašeg mobitela ili tableta.

Servis Android tableta i mobitela

Vršimo popravak svih vrsta tableta i mobitela.

Puknuo vam je ekran na tabletu ili vam tablet ne funkcionira kako bi trebao? Dođite u naš servis i mi ćemo brzo i jednostavno ukloniti kvar. Tablet možete poslati i poštom na adresu našeg servisa.

Naše usluge popravka uključuju zamjenu stakla, LCD ekrana, baterije, konektora punjenja, kamera, mikrofona, zvučnika i slično. Radimo i nadogradnju softvera. Ukoliko vaš tablet ima mogućnosti za to, možemo vam instalirati najnoviju verziju Androida, odnosno sustava koji vaš tablet ima.

Rješavamo gotovo sve vrste kvara na Android uređajima. Ukoliko se vaš Android tablet / mobitel ne puni pravilno, vjerojatno je problem u konektoru punjenja. Ako vam je Android užasno spor ili ne radi kako treba, možda je u pitanju softverska greška. Dostavite nam uređaj i mi ćemo ga popraviti.

Osim toga, vršimo čišćenje i popravak uređaja koji je bio u dodiru s vlagom. Bitno je samo da ne palite uređaj i ne pritišćete gumbe na njemu.

Cijena servisa tableta ovisi o modelu tableta i vrsti kvara.

Pošaljite aparat kurirskom službom na našu adresu.

Dijagnosticiramo kvar u roku 24 sata i ukoliko se složite s cijenom popravka vraćamo ga pouzećem na Vašu adresu.

Pregled uređaja ne naplaćujemo!

Za detaljnije informacije i cijenu popravka molimo da nas kontaktirate.

iPhone servis

Vršimo servis i otključavanje svih modela iPhone uređaja.

Ukoliko vam je pukao ekran na iPhoneu ili je došlo do nekog kvara, posjetite naš servis u Zagrebu, Velikoj Gorici, Vrbovcu ili Dugom selu i mi ćemo brzo i efikasno popraviti vaš iPhone.

Baterija vam se prazni toliko brzo da vam se čini da uređaj imate većinu vremena na punjaču? Mi ćemo vrlo brzo riješiti vaš problem zamjenom baterije na iPhoneu. Ako zvučnik ili mikrofon ne rade kako treba, mi ćemo pogledati u čemu je problem i ukloniti kvar.

Rješavamo gotovo sve vrste kvara na iPhone-u te otklanjamo softverske greške.

Osim iPhonea, servisiramo i iPad uređaje. Bilo da imate poteškoća s konektorom punjenja, slabom baterijom, neispravnom kamerom, zvučnikom ili mikrofonom, mi ćemo riješiti problem.

Čini li vam se da se uređaj počeo “gubiti” ili se svako malo gasi, dostavite nam ga u servis osobno ili putem pošte, pronaći ćemo uzrok problema i ukloniti kvar.

Pošaljite aparat kurirskom službom na našu adresu.

Dijagnosticiramo kvar u roku 24 sata i ukoliko se složite s cijenom popravka vraćamo ga pouzećem na Vašu adresu.

Pregled uređaja ne naplaćujemo!

Cijena popravka ovisi o modelu iPhonea / iPada i težini kvara, a možete ju saznati tako da nas kontaktirate i opišete kvar.

Promjena softwarea

Nadogradnja, reinstalacija i promjena Androida, iOS-a i Windowsa na mobitelu i tabletu.

Mobitel ili tablet vam ne radi ispravno? Užasno je spor i često zamrzava ili ne funkcionira kako bi trebao? Donesite nam mobitel u servis ili pošaljite putem pošte na našu adresu i mi ćemo ispraviti grešku ili napraviti potrebnu nadogradnju Androida, iOS-a ili Windowsa.

Radimo i rootanje Androida odnosno jailbreakanje iOS-a.

Za detaljne informacije i cijene molimo da nas kontaktirate.

SHOPPING CART

close